Οικολογική Πολιτική

  • PDF

frontΗ εταιρία κορυφή επένδυσε 50000 ευρώ στις ανανεώσιμες πήγες ενέργειας με την εγκατάσταση ηλιακών συλλεκτών εμβαδού 150 τμ, εξοικονομώντας 20000λιτρα σε πετρέλαιο ετήσιος παρέχοντας ζεστό νερό για τις ανάγκες της μονάδας.

Όλα τα υλικά συσκευασίας από τις πρώτες ύλες ανακυκλώνονται, ακόμη πραγματοποιούμε διαδικασία επαναχρησιμοποίησης πλαστικών βαρελιών που χρησιμοποιούνται για την συσκευασία προϊόντων για επαγγελματική χρήση με την διαδικασία αυτή εξοικονομούμε 50000 κιλά πλαστικής ύλης ετησίως που θα κατέληγαν στην χωματερή προστατεύοντας το περιβάλλον.
Το 2012 η κορυφή αποδεσμεύεται εξ ολοκλήρου από τα ορυκτά καύσιμα (πετρέλαιο, φυσικό αέριο κ,λ,π) χρησιμοποιώντας για τις ενεργειακές τις ανάγκες αποκλειστικά ανανεώσιμες πηγές (πελλετ) έτσι χαμηλώσαμε το ενεργειακό μας αποτύπωμα εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (κάνουμε οικολογία στην πράξη) και συνεχίζουμε.

Εμπορικές Συνεργασίες

map

Η εταιρία ΚΟΡΥΦΗ συνεργάζεται με μεγάλες Εμπορικές Εταιρίες στον τομέα διανομής τροφίμων σε όλη την Ελλάδα αλλά και βιομηχανίες τροφίμων & εδεσμάτων στο εξωτερικό.

Συμμετοχή σε εκθέσεις

map

Η Εταιρία Κορυφή λαμβάνει μέρος σε πολλές εκθέσεις του κλάδου των τροφίμων εντός και εκτός Ελλάδας όπως: Τρόφιμα & Ποτά, De trop, Anouga Γερμανίας, Sial Γαλλίας